Prista Антифриз prista концентрат 1l

Офертите за продукта

 

Prista Антифриз prista концентрат 1l

6,95 лв
Информация в магазина
към магазина »
motex.bg
Описание
 
  PRISTA® Antifreeze concentrate  е антифриз концентрат за целогодишна употреба на базата на етилен гликол и добавки на основа на органични (моно и ди-карбоксилни) киселини, не съдържащи силикати.
  PRISTA® Antifreeze concentrate  се препоръчва за защита срещу замръзване, прегряване и корозия на двигатели с вътрешно горене. Подходящ за автомобили, камиони, автобуси, извън магистрална техника, стационарни двигатели и др. Използва се само след разреждане с дестилирана или омекотена вода.  
  PRISTA® Antifreeze Conc . , % (об. ) Дестилирана или омекотена вода, % (об. ) Защита от замръзване при температура*, °С
33 67 - 17
40 60 - 25
50 50 - 40
60 40 - 55
70 30 - 70
За да се гарантира добра и трайна защита от корозия се препоръчва използването на поне 33% (об. ) от PRISTA® Antifreeze Concentrate   вдестилирана вода . Типичната концентрация за смесване е 1:1, при което се осигурява защита от замръзване* при температура на околната среда до минус 40°С и се гарантира оптимално охлаждане на двигателя. Не се препоръчва използването на смеси с концентрация на PRISTA® Antifreeze Concentrate  по-висока от 70% (об. ).
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^